Deze mensen zijn op dit moment op zoek naar een nieuwe liefde. Reageren op een profiel is kosteloos en kan rechts op de pagina van de betreffende profieltekst via het formulier.
Hierna zal ik contact met je opnemen voor een nadere kennismaking.

 • Mannelijke man met zacht hart en gulle lach

  Wow, wat een energie straalt deze man uit! Een mannen-man met een zacht hart. Avontuurlijk ingesteld, niet wars van een uitdagende crisis links of rechts..

 • Ze is zonnig, grappig, lief en kleurrijk (Rotterdam, 1957)

  Haar leven tot nu toe is buitengewoon afwisselend en gevarieerd, en dat wil ze graag zo houden. Ze is onbevreesd en onbevangen. Verknocht aan haar stad Rotterdam ..

 • Stoere sportieve jonge vrouw met bèta brein en jurkjes

  Ze is aantrekkelijk, slank, charmant en heeft een meisjesachtige loop en uitstraling. Geboren in 1971 in een boerengezin in een dorp in Brabant heeft ze door studeren...

 • Bruisende energieke Amsterdamse met krullen en geweldige smile

  Ze is energiek, springerig, bewegelijk, en straalt een overdaad aan levenslust en dadendrang uit. Blonde krullen, scherp oberverende blauwe ogen, en een geweldige smile.

 • Boomlange kunstenaar met wortels in de Achterhoek

  Als deze man ergens binnenkomt dan stáát er iemand. Hij heeft in de mode gewerkt, en dat is nog steeds te zien. Hij is een kleurrijke, vrolijke en opvallende verschijning.

 • Man uit één stuk, met een hart van goud.

  Om deze man te ontdekken en te leren kennen moet je wat tijd nemen en geduld hebben – maar dan vind je ook iemand die zéér de moeite waard is. Zijn wakkere onderzoekende helderblauwe ogen ...