En nu op weg naar de liefde (V/M)

Deze energieke vrolijke vrouw (1978) heeft een bijzondere levensloop. Opgegroeid in een liefdevol maar benauwend gezin, waardoor ze minder is toegekomen aan het ontdekken wie zij écht is, wat zij zélf wil. Enkele jaren geleden heeft zij gekozen voor een andere koers en nu is zij hard bezig met het ontwikkelen van haar eigen versie 2.0.

Het langjarige aanpassen aan wat er van haar verwacht werd maakt langzaam plaats voor het ontdekken van dingen die ze zelf graag wil, en opkomen voor zichzelf. Dit zijn nieuwe ervaringen en voelt soms nog wat onwennig. Maar ze is zeer positief en heeft het idee dat ze er komt. Hoe dan ook. Daadkrachtig vooruit!

Ze heeft een aantal coach opleidingstrajecten gevolgd, waarin ze ook veel geleerd heeft over zichzelf hetgeen ze meeneemt in haar persoonlijk leven én in haar werk. Zo is ze bijvoorbeeld al geruime tijd vertrouwenspersoon bij haar werkgever.

Haar werk is belangrijk voor haar. Ze werkt al ruim 20 jaar in verschillende functies bij dezelfde organisatie, een dynamische, uitdagende omgeving met veel verschillende werkculturen, waarin ze zich uitstekend staande houdt. Ze heeft iets kordaats, is zeer gedisciplineerd, voorkomend, en ook zeer empathisch. Loyaliteit – dat is háár woord. Zowel naar haar werkgever als ook naar haar vrienden. Warm en zorgzaam, en goed in het overbruggen van verschillen indien nodig. Haar kracht ligt in de 1 op 1 communicatie – in grote groepen voelt ze zich minder op haar gemak.

In haar vakanties stapt ze lekker in de auto voor een weekje weg in een van de vele mooie delen van Nederland. Soms de fotocamera mee, radio op 100%NL. Ze is geen wereldreiziger (en ook geen keukenprinses), en heeft ook absoluut geen behoefte aan grootse en meeslepende avonturen. Een veilige omgeving, dat is waar ze gedijt.

Ze vindt het ook heerlijk om gewoon lekker thuis te zijn, een vriend/vriendin over de vloer en eindeloos gesprekken voeren, of op de bank te zitten, boekje lezen, filmpje kijken.

Deze vrolijke (vaak uitbundig lachende) energiebom wil graag de liefde leren kennen. Het gevoel krijgen dat je voor elkaar de belangrijkste bent. Een klankbord hebben, de dagelijkse dingen delen. Kijken of echte liefde een béétje in de buurt kan komen bij wat ze tot nu toe kent uit boeken, verhalen en films.

En jij?

Jij bent een sensitieve en rustige man, en houdt van een goed gesprek. Je mag best wat ouder zijn, maar geen 10 jaar of meer. Je hebt geduld in het opbouwen van een relatie, maar hebt ook de behoefte aan de warmte van een partner en emotionele verbinding. Elkaar respecteren en in elkaars waarde laten is voor jou vanzelfsprekend. Vrij om je eigen dingen te blijven doen – zij is ook behoorlijk zelfstandig – én zin om dingen samen te doen. Je waardeert haar om wie ze is, en vindt het fijn samen verder te groeien.

Jij brengt nieuwe energie en ideeën mee, zodat jullie samen gaan ontdekken wat voor verrassend leuks het leven nog meer te bieden heeft. Waar je woont is niet zo belangrijk, maar als jij ook in de regio Amsterdam woont zou dat fijn zijn. Het begin zal toch een LAT relatie zijn.

En mocht je een kookboek mee wil nemen en iets lekkers voor haar willen koken ben je meer dan welkom. Er staan twéé ovens klaar om gebruikt te worden!

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl