Zeilmeisje zoekt kapitein (V/M)

Ze houdt van mannen die stáán. Noem het charisma, noem het overwicht, noem het dominant – maar dat is wel haar type man. Die kunnen haar aan, dagen haar uit, geven haar weerwoord, en nemen het heft in handen als zij zich daaraan over wil geven.

Want stáán – dat doet ze zelf ook. Moet ook wel, als je alles bij elkaar optelt. Na haar studie rechten in Leiden heeft ze een redelijk flitsende full time corporate carrière opgebouwd, gefocussed op Inclusiviteit, sociale impact en duurzaamheid. Ze heeft de hele wereld bereisd en gedeeltelijk bewoond, heeft twee kinderen (9 en 11) die ze in prettig co-ouderschap opvoedt, een hond, doet vrijwilligerswerk, schrijft een boek, en is buitengewoon sportief. Zeilen is haar liefste sport (ze kon als kind al hele mooie knopen leggen), maar ook skiën, hockeyen, tennissen, fietsen en wandelen doet ze met regelmaat. Ze is dan ook super fit.

Geboren in 1979 in Den Haag, als middelste van 3 kinderen, heeft ze in haar jeugd ook verschillende periodes in het buitenland doorgebracht met het hele gezin. Haar vader was veeleisend, haar moeder zacht en warm. Beide vind je in haar terug.

En ja, ze is ambitieus. Ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een nog grotere drive. Ze kan ook echt pushen, als ze het belangrijk vindt. Maar ze is ook enthousiast en bevlogen, spontaan en zeer sociaal. In voor nieuwe dingen, voor een geintje, en vooral ook veel gezelligheid. Staat zonder gêne op het podium, of dat nu voor toneel, cabaret of een presentatie voor 500 man is. Ze leest FD en NRC, af en toe een boek, en is politiek midden/rechts georiënteerd.

Ze houdt wel van een béétje comfort. Kamperen is net een level te laag, met een camper op pad is goed te doen. Beetje zoals een kajuit. Maar huisjes en hotelletjes zijn ook prima.

En mannelijke aandacht genoeg, in haar leven. Ze is een zeer aantrekkelijke vrouw, met girly uitstraling. Maar ook kieskeurig, en die combinatie van brains&balls die ze zelf heeft zoekt ze ook in een partner. En onder haar koele in-control buitenkant huist een zeer gepassioneerde vrouw, en ook dat moet resoneren.

En jij?

Jij bent dus een kapitein. Mag ook wat ouder dan zij zijn. Geeft sturing en hakt knopen door. Een stoere vent. Je doet je werk met overgave en goed. Je bent sportief, en ook een buitenmens. Je hebt ook kinderen, en hebt veel liefde te geven. Het spreekt voor jou vanzelf dat je een nieuwe relatie de tijd en ruimte geeft om te groeien, en bent sensitief genoeg om te voelen hoe dat bij háár zit.

Je weet wat begeren is, en hoe daar uiting aan te geven. Maar je bent ook geëmancipeerd. Mansplainers kent ze genoeg.

Je bent niet van de extreme luxe (sterrenrestaurants met veel poeha bijvoorbeeld) maar wel van wat lekkere luxe en comfort.

Mocht je een Lemsteraak of andere platbodem hebben waarmee je samen heel romantisch droog kan vallen op de wadden heb je al 3 strepen voor – of anders kopen jullie hem samen. Kan je ook zien hoe ze gaat stralen, daar op het water.
Daar waar de vrijheid is, en je alles kan loslaten.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl