Amsterdamse weduwnaar wil voor de laatste keer écht verliefd worden (M/V)

Deze jongensachtige man (1950) is nou gewoon écht heel aardig. Lange slanke verschijning, invoelend, attent, energiek, breed geïnteresseerd, zeer sociaal en vaardig. Hij heeft een springerige tred. Af en toe prettig gestoord, ongelofelijk en ongezouten eigenwijs (maar niet te beroerd om zijn mening te wijzigen als daar aanleiding toe is), en weet wat hij wil. Altijd bereid tot het vinden van een oplossing – mits zijn gevoel voor rechtvaardigheid dit toelaat.

Hij heeft een radar voor en een hekel aan mensen die ‘’niet echt’’ zijn. Kapsones hebben, vol zitten met poeha over zichzelf of hun bezittingen. Tuurlijk, hij houdt ook van mooie dingen, kan wat luxe hier en daar wel waarderen, heeft een goed oog voor kunst, maar hij wordt echt enthousiast over mensen die ergens voor stáán, en daar ook naar handelen.

Sinds ruim 10 jaar is hij weduwnaar, na een lang en gelukkig huwelijk. Niet het type om lang alleen te zijn heeft hij daarna verschillende relaties gehad, maar dé vrouw zat er niet bij. Hij heeft drie prachtzonen en vier geweldige kleinkinderen die hij vaak ziet en waar hij ook oppas opa is. Hij woont in Amsterdam in een royaal appartement net buiten de ring. In de weekenden gaat hij regelmatig naar zijn vakantiehuisje in Friesland. Hij is zijn hele leven al vegetariër maar zeker geen geitenwollen sok en vertelt anderen niet wat zij moeten doen (nou, heel soms dan). Hij rookt niet en drinkt niet maar is daardoor niet minder gezellig. Hij is behoorlijk geëmancipeerd, en houdt van sterke vrouwen. Zeker als ze iets bereikt hebben, ergens heel goed in zijn.

Kenmerken: Creatieve geest, reist en denkt graag buiten de gebaande paden. Hij is behoorlijk sportief – hij wandelt dagelijks, fietst regelmatig en speelt vrij fanatiek golf. Daar geniet hij uitbundig van. Niet om te winnen, maar om het spel en het buiten zijn.

Hij heeft een zeer brede interesse in mensen, kunst, reizen, cultuur en roadtrips, en is ongelofelijk nieuwsgierig. Hij is een culturele veelvraat – dus niet alleen het geweldige museum, maar juist ook de grappige winkeltjes, de levendige terrasjes en de streetfood stalletjes in de zijstraten.

Hij leest veel, kijkt TV, Netflix en het nieuws. NRC en Volkskrant. Politiek links van het midden. Geniet van het Concertgebouw, is kind aan huis bij de grote Musea en alle andere culturele aspecten die Amsterdam boeiend maken.

Hij reist veel alleen, en dan vooral naar plaatsen die niet al te toeristisch zijn. Vaak alleen, maar liever ook af en toe met jou. Hij is dol op de VS, daar gaat hij ook regelmatig voor een aantal weken naartoe. Europa vindt hij trouwens ook fantastisch. Zijn reizen zijn soms ver en lang, maar beslist niet luxueus. Japan en Zuid-Afrika staan op zijn verlanglijstje. Hij is niet rijk maar kan goed voor zichzelf zorgen.

En jij?

Jij bent een prachtig persoon. Woest aantrekkelijk natuurlijk – in ieder geval in zijn ogen – van binnen en van buiten. Je bent slank, gezond, hebt natuurlijke stijl en klasse, en bent 60+. Niet bossy, niet mevrouwig, geen leren broeken of jassen, lichtvoetig, jong van geest, rap van tong, nieuwsgierig, open-minded, met een groot sociaal hart en een uitgesproken mening. Vrolijke vrijdenkers en sterke karakters krijgen voorrang. Klagers en knorrepotten niet.

Je hebt kinderen, en bent wellicht ook weduwe. Je torst geen loodzware bagage mee. Regio Amsterdam is fijn maar geen noodzaak. Hetzelfde geldt voor golfen. Je houdt van buiten zijn, op avontuur gaan, met alle mooie ervaringen die dat met zich meebrengt – maar ook met de ongemakken kan je easy dealen. Zeker samen.

Je hebt zin én tijd én ideeën om een toekomst met een nieuwe liefde op te bouwen.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl