Gentleman met rijk leven in Brabant en roots in Friesland (M/V)

Het bourgondische Brabantse leven en de Friese nuchterheid in één man gecombineerd – dat is wat je vindt bij hem.

Geboren in Friesland in 1946 heeft hij in verschillende landen gewoond en gewerkt. Toen hij nog full time werkte had hij diverse verantwoordelijke functies, met name op hoog niveau bij multinationals. Hij was een echte Captain of Industry. En hoewel hij geen officiële baan meer heeft, is zijn leven nog steeds heel druk met een combinatie van nuttige, soms adviserende, maar zeker ook hele plezierige activiteiten. Wat wil je, als je dol bent op lekker eten en drinken, houdt van kunst in al haar vormen, geniet van klassieke muziek en een echt gezelligheidsmens bent. Hij gloeit als de sfeer goed is en de entourage prettig.

Hij heeft kinderen, kleinkinderen, en veel goede vrienden, die hij al heel lang kent. Sinds enige jaren is hij weduwnaar, maar hij vindt het leven alleen (ondanks alles wat hij onderneemt en alle mensen die hij kent) van tijd tot tijd toch maar ongezellig. Hij zou zo graag weer sámen met een vrouw die verre reis maken, dat weekje golf clinic in Spanje doorbrengen, spontaan naar Friesland rijden om te varen, af en toe de warmte opzoeken om de Nederlandse winter te ontvluchten.

Waar hij van houdt? Lichtheid, vrolijkheid, ongecompliceerdheid. Goed gezelschap, goede gesprekken, veel lachen, een lekker glaasje wijn, de vrijheid van deze levensfase. Filosofische boeken lezen, geschiedenisvraagstukken bespreken, klassieke concerten bezoeken.

En jij?

Jij voelt je vaak nog net zo meisjesachtig als hij zich jongensachtig voelt, en zit vol energie en levenslust. Je gedraagt je nog jong en ziet er goed uit. Je bent charmant, verzorgd en houdt ook van mooie kleding. Je hebt je eigen sociale rijke leven, maar mist ook die warmte die alleen een partner kan geven.

Je houdt van zorgzaamheid (geven én ontvangen), en gelooft er ook in dat liefde groeit vanuit vriendschap. Je houdt ook van gezellig uitgebreid ontbijten, krantje erbij, totaal geen haast, en mogelijk samen een wandelingetje maken. En eventueel ‘s avonds een hapje ergens gaan eten – sterrenrestaurant of bistro, alles op zijn tijd. Ook jij voelt je thuis op een cruise, in een kerk én in de kroeg. Uiteraard ben je tevreden met je eigen leven, maar denkt dat weer samen gelukkig zijn ook voor jou is weggelegd.

Waar je nu woont is niet heel relevant, hoewel Brabant. Vlaanderen of Friesland een pré zouden zijn. Als je op deze leeftijd het geluk zoekt, ben je ook bereid naar elkaar toe te bewegen.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl