Mannelijke man met zacht hart en gulle lach (M/V)

Wow, wat een energie straalt deze man uit! Een mannen-man met een zacht hart. Avontuurlijk ingesteld, niet wars van een uitdagende crisis links of rechts, gedisciplineerd, hard voor zichzelf en zacht voor zijn geliefden.

Geboren in 1948 – maar als hij zou zeggen dat hij uit 1958 was zou je hem ook geloven (echt waar, en dat zeg ik niet vaak!). Thuis was een niet al te liefdevol nest; hij is jong uit huis gegaan en heeft zijn ontwikkeling zelf in de hand genomen. Eerst een aantal jaren avontuur en stoere dingen doen – werken op een sleepboot, de Marine, zeilschipper in Noorwegen – en daarna begonnen aan zijn verdere ontwikkeling. Via een aantal tussenstops kwam hij uit bij een MBA in Nijenrode. Verschillende banen gehad in binnen- en buitenland, en sinds 1995 een eigen bedrijf op het gebied van businesscoaching. Inmiddels is hij gespecialiseerd in het begeleiden van teams die met acute crises en veiligheidsbedreigingen te maken krijgen.

Hij is zeer sportief, heel gezond, heeft een oersterk lijf (hij heeft o.a. marathons gelopen), mooie handen, volle bos haar en een gulle lach. Als hij lacht straalt hij een jongensachtige charme uit. Hij is fanatiek solo zeiler, en heeft net een lange trip door zuid Europa gemaakt. Thuis in Rotterdam roeit hij iedere week op de Maas, of hij rent een rondje langs alle bruggen. Mocht hij een keer in het water vallen – no problem. Ook 12 graden vindt hij een prettige temperatuur, hij heeft het nooit koud.

Hij doet aan ‘’hybride oud worden’’ – een term bedacht door zijn dochter. Veel reizen, veel zeilen, én hard werken. In drukke weken tot 60 uur per week.

Hij heeft 3 kinderen en een paar kleinkinderen waar hij buitengewoon trots en dol op is, en een nauwe band mee heeft. Zijn zoons zijn na zijn scheiding bij hem komen wonen, en hij heeft ze met veel liefde en aandacht opgevoed en voor ze gezorgd. En dat doet hij nog steeds. De grote tafel mooi dekken, twee dagen lekker en uitgebreid koken, en dan met z’n allen zitten, praten en vooral ook veel lachen – daar wordt hij heel gelukkig van.

Communicatie is zijn vak, en dat heeft ook privé zijn voordelen. Een gesprek met hem is easygoing, kan allerlei kanten opgaan, vaak de diepte in, en is beslist niet saai. Deze kameleon heeft heel veel meegemaakt, overwonnen en gezien, en kan zich in allerlei werelden thuis voelen. Zolang er geen mensen massa’s zijn en hij niet in de rij hoeft te staan. Daar kan hij dan weer heel slecht tegen. Net zomin als tegen asociaal gedrag. Hij stapt er op af en zegt er wat van. Redelijk fearless, zeker in Rotterdam.

Zoals zoveel alleenstaande mensen heeft hij zijn leven uitstekend op orde. Genoeg goede oude vrienden, gevarieerd sociaal leven, kinderen, concerten, etentjes, sporten, North Sea Jazz, filmhuis, boot. Maar toch… Hij heeft alles, behalve die ene vrouw waarmee hij de dag kan doornemen, die met hem kan lachen (om zichzelf én om hem), die hem plaagt, die hem vasthoudt en naast hem staat. Hij heeft nog zo veel liefde en warmte te geven.

En jij?

Jij bent vrouwelijk, aantrekkelijk, sportief en zelfstandig. Van het type ‘’niet miepen maar door’’ als dat nodig is. Geboren ná 1956, en je staat stevig en positief in het leven.

Je hoeft geen professioneel zeezeiler te zijn, maar af en toe op zijn boot meevaren zou hij wel fijn vinden. Achter op de motorfiets is ook goed trouwens (of zelf motor rijden, nog leuker). Helder en open, recht door zee, geen verborgen agenda’s. Senang in je eigen lijf en leven, en ondanks dat je heel goed alleen kan zijn toch óók op zoek naar die armen om je heen, die stevige lieve man naast je.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl