Fabulous wereldse vrouw met blonde manen en stralende lach (V/M)

Ze is redelijk fabulous, kleurrijk, vrolijk en lief. Verknocht aan haar stad Rotterdam, waar ze woont en ook altijd graag weer terug komt – en naadloos in past. Ze werkt nog best hard, maar geniet nog veel meer, en draagt haar hart op de tong. Ze is fier en niet groot maar voor niks en niemand bang.

Haar blonde manen, donkere ogen en stralende lach maken haar een zeer prettige verschijning om naar te kijken. Ze treedt de wereld open en zonder (voor)oordeel tegemoet.

Het leven heeft haar vaak toegelachen, en daar is ze zich ook bewust van en dankbaar voor. Geboren in 1957 in een gelukkig ondernemersgezin. Zorgeloze jeugd, waarin haar uitbundige energie en nieuwsgierigheid gestimuleerd werden.

Ze heeft kinderen en kleinkinderen – is sinds ruim 10 jaar weduwe – maar is niet het type oppas-oma. Wat niets zegt over hoeveel ze houdt en geniet van haar kleurrijke kroost. Haar vrienden en vriendinnen koestert ze, kent ze vaak nog vanuit haar school- en studietijd, en ziet en spreekt ze regelmatig.

Maar ook zij verlangt naar thuiskomen bij haar lief. Het wel en wee van het leven delen. Het gevoel te hebben partners in crime te zijn. Niet alles altijd alleen op te hoeven lossen. Samen kunnen lachen om de bijzondere wendingen van dit leven.

Ze is ondernemer, en doet ook veel werk voor NGO’s en stichtingen. Vrouwenzaken, het leefbaar houden van haar stad, kindergezondheid, de trend om terug te geven aan de aarde – voor alles wat kwetsbaar is heeft ze een ‘’soft-spot’’ en handelt daar ook naar.

Ze heeft ook uitgesproken ideeën over hoe de politiek beter zou kunnen functioneren. Kiesdrempels omhoog, salarissen van Ministers omhoog, boetes op vloeken in de kamer, verbod op lobby’s van alle soorten en nog veel meer. Zelf de politiek in gaan lijkt haar geen goed idee, daar vindt ze zichzelf niet diplomatiek genoeg voor. Zelfkennis is een groot goed.

Waar ze blij van wordt? Van uitgebreid reizen, naar bijvoorbeeld Oost Afrika, China, Japan, India – en van uitwaaien op de Wadden. Dan gaat ze op eiland-modus en legt haar telefoon weg en verwaarloost haar mail. Genieten van de perfecte eenvoud daar, van de zee, de zon en de stilte. Van haar blote voeten in het zand.

Maar ook van de drukte van de stad, van de Tefaf, een antiek- of kunstveiling, lekker uit eten, van koken (haar stapel kookboeken groeit nog steeds en wordt goed gebruikt), lekker alleen naar de film (ze is een groot fan van goeie sciencefiction films), met de fiets rondkarren, het leven bruisend om haar heen.

En jij?

Bent een man die stáát. Hebt soms een grote mond, maar een nog groter hart. Mag best wel beetje flamboyant zijn. Is zij ook. Als je maar geen dassen draagt.

Slim, stoer, ongeveer even oud als zij, ondernemend, sportief en ook content in je lijf.

Vol met verhalen waar je ook graag over vertelt, en nog meer plannen. Houdt van een up-tempo leven, en bent net als zij groot voorstander van een goede mix van dingen samen én alleen doen.

Maar samen – dat is waar het hier om gaat.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl