Sportieve slanke ras-optimiste wil weer huppelen (V/M)

Zij is ongecompliceerd. Easygoing, sociaal & energiek. Zeer sportief, uithuizig en zelfstandig. Lacht graag en veel, en maakt van haar hart geen moordkuil. Neemt het leven zoals het komt, en vindt het geweldig om géén plan te hebben, maar zich te laten verrassen.

Ze is geboren in 1959 in Rotterdam – waar ze nu weer woont, na een aantal omzwervingen in de randstad. Ze heeft een jongere broer, en een zelfstandig wonende moeder van 93. Na haar studie bedrijfskunde in Delft heeft ze een zeer afwisselende carrière gehad, waarbij ze vaak in het diepe gegooid werd (of er zelf in dook) onder het motto ‘’hop, zwemmen!’’. En zwemmen kan ze. Liever de breedte in dan de diepte. Veel beslissingen neemt ze op instinctief niveau. Analyses maken en alternatieven wegen in spreadsheets is voor andere mensen, niet voor haar.

Sinds 2020 is ze weduwe, na een lang en zeer gelukkig huwelijk. Het was voor beiden het 2e huwelijk, en in haar eigen woorden waren ze zeldzaam zuinig op elkaar en hondstrouw. Dat tekent haar. Ze heeft 2 zoons en een dochter, en met allen een goede band. Hoewel ze baby’s niet echt interessant vindt – vroeger hadden ze au pairs – zijn volwassen kinderen toch wel heel fijn om te hebben.

Waar ze van houdt? Een 3-dubbele espresso mét melk in de ochtend, op weg naar haar werk (totaal koffieverslaafd). Uitslapen. Bridgen. Een goede reebiefstuk. Mooie kleding. De kleur blauw. Tennis. En dan met haar 10 jaar jongere tennisvriendinnen door naar het discofeestje in een glitterjurk. Dansen. Heel behoorlijk golfen (ook lekker in het buitenland). Yoga. Muziek en zingen. Jachthonden en wandelen. De beste zijn in iets – niet zozeer om te winnen, als wel vanwege de uitdaging. Dan komt naar buiten dat ze behoorlijk fanatiek is. Maar soms ook met zo min mogelijk energie zo veel mogelijk bereiken. Efficiënt zijn dus.

Waar ze niet van houdt? Huishouden, en dan met name stofzuigen. Klussen (ze heeft 2 hopeloos linker handen). Tuinieren. Emotionele armoede. Belastingaangiftes. Insecten. Auto onderhoud. Manipuleren en claimen. Micromanagers.

En ja, ze leeft een vol en druk leven. Ze ziet er zéér goed uit voor haar leeftijd, en ogenschijnlijk is haar leven perfect op orde. Maar ze schuift met alle liefde de helft van al haar verplichtingen opzij als de man langskomt waarmee ze een emotionele connectie voelt, die met haar wil lachen, vrijen en op avontuur gaan. Een camper regelen en op de bonnefooi gaan reizen. Misschien ook stoppen met werken, om samen te gaan genieten van wat je alleen samen kan hebben.

En jij?

Jij bent een man die lichtvoetig en huppelend door het leven gaat (hoeft niet letterlijk). Van vergelijkbare leeftijd, wonend in de randstad. Een man die kan genieten van het spel, van flirten met elkaar, op de kast jagen en er weer afhalen. Je maakt grappen, en hebt genoeg zelfspot.

Je geniet net als zij van het gevoel van veiligheid en thuis zijn bij elkaar. En je hebt het ook nodig om af en toe bloedserieus en stil te zijn samen.

Kortom, je wil graag een vrouw om lief, leed en bed mee te delen. Jij bent ook positief ingesteld, en dat heeft ook jou geholpen door de minder zonnige perioden en tegenslagen van het leven heen te komen. Je kan dealen met haar zelfstandigheid – je zoekt geen zorg-vrouw – en haar energieniveau.

Je bent sportief en slank. En liefst ook een avondmens.

’s Ochtends vroeg is ze écht minder te genieten dan laat op de avond. Maar dán is het ook feest!

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl