Waarom in deze tijd waar alles online beschikbaar is terug gaan naar de klassieke wijze van relatiebemiddeling? De redenen daarvoor zijn zeer verschillend.

Het kan zijn dat je een publiek profiel hebt door je carrière of bedrijf, en totaal geen behoefte om hiermee in het openbaar op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Dan bieden wij discretie.

Het kan zijn dat je partner na een lang en gelukkig huwelijk overleden is, en je gruwelt bij het idee van een datingsite – maar nog meer bij het idee de rest van je leven alleen door te brengen. Dan bieden wij bescherming en helpen je bij de eerste spannende stappen.

Het kan ook zijn dat je heel hard gewerkt hebt in je leven, en er niet toe kwam tijd te spenderen aan het vinden van je liefde. En je nu realiseert dat je toch echt een geliefde mist. Je neemt je voor er nu werk van te maken. Dan bieden wij dedicated tijd, inzet en ervaring om jou te helpen. Je besteedt de taak uit. En we ontnemen je het geworstel met niet geschikte kandidaten, door een zorgvuldige persoonlijke screening van iedereen die reageert.

Of – en ook dat gebeurt regelmatig – je bent gewoon helemaal klaar met de terugkerende teleurstelling van internet dating, omdat de mensen die je daar ontmoet in werkelijkheid niet overeenkomen met het beeld dat ze online schetsen; totaal niet passen bij wie jij bent, hoe jij leeft, en wat jij belangrijk vindt. Hoe aardig ze er in eerste instantie ook uitzagen op de foto. Dan bieden wij je bescherming en een selectie die wél aansluit bij jouw wereld.

Bekijk de onderstaande profielen

 • Sportieve slanke ras-optimist wil weer huppelen met leuke man (V/M)

  Zij is ongecompliceerd. Easygoing, sociaal & energiek. Zeer sportief, uithuizig en zelfstandig. Lacht graag en veel, en maakt van haar hart geen moordkuil.

 • Nieuwsgierige vrouw met blonde manen en stralende lach (V/M)

  Ze is redelijk fabulous, kleurrijk, vrolijk en lief en draagt haar hart op de tong. Ze is fier en niet groot maar voor niks en niemand bang.

 • Langbenige sportieve meisjesachtige vrouw met stijl zoekt Grace Kelly (V/V)

  Deze vrouw is een plezier om naar te kijken. Halflang donkerblond haar, amandelvormige groene ogen, sportief lang lichaam, energieke tred. Ze houdt van luxe ..

 • In gesprek – geen reacties mogelijk

  Galante man met een plan (M/V)

 • In gesprek – geen reacties mogelijk

  Zij komt binnen en de zon schijnt (V/M)

 • En nu op weg naar de liefde (V/M)

  Deze energieke vrolijke vrouw (1978) heeft een bijzondere levensloop. Opgegroeid in een liefdevol maar benauwend gezin is zij nu hard bezig met het ontwikkelen van haar eigen versie 2.0.

 • In gesprek – geen reacties mogelijk

  Stoere sportieve jonge vrouw met bèta brein en jurkjes (V/M)

 • Boomlange kunstenaar met wortels in de Achterhoek (M/V)

  Als deze man ergens binnenkomt dan stáát er iemand. Hij heeft in de mode gewerkt, en dat is nog steeds te zien. Hij is een kleurrijke, vrolijke en opvallende verschijning.

 • Man uit één stuk, met een hart van goud. (M/V)

  Om deze man te ontdekken en te leren kennen moet je wat tijd nemen en geduld hebben – maar dan vind je ook iemand die zéér de moeite waard is.