Waarom in deze tijd waar alles online beschikbaar is terug gaan naar de klassieke wijze van relatiebemiddeling? De redenen daarvoor zijn zeer verschillend.

Het kan zijn dat je een publiek profiel hebt door je carrière of bedrijf, en totaal geen behoefte om hiermee in het openbaar op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Dan bieden wij discretie.

Het kan zijn dat je partner na een lang en gelukkig huwelijk overleden is, en je gruwelt bij het idee van een datingsite – maar nog meer bij het idee de rest van je leven alleen door te brengen. Dan bieden wij bescherming en helpen je bij de eerste moeilijke stappen.

Het kan ook zijn dat je heel hard gewerkt hebt in je leven, en er niet toe kwam tijd te spenderen aan het vinden van je liefde. En je nu realiseert dat je toch echt een geliefde mist. Je neemt je voor er nu werk van te maken. Dan bieden wij dedicated tijd, inzet en ervaring om jou te helpen. Je besteedt de taak uit. En we ontnemen je het geworstel met niet geschikte kandidaten, door een zorgvuldige persoonlijke screening van iedereen die reageert.

Of – en ook dat gebeurt regelmatig – je bent gewoon helemaal klaar met de terugkerende teleurstelling van internet dating, omdat de mensen die je daar ontmoet in werkelijkheid niet overeenkomen met het beeld dat ze online schetsen; totaal niet passen bij wie jij bent, hoe jij leeft, en wat jij belangrijk vindt. Hoe aardig ze er in eerste instantie ook uitzagen op de foto. Dan bieden wij je bescherming en een selectie die wél aansluit bij jouw wereld.

Bekijk de onderstaande profielen

 • Mannelijke man met zacht hart en gulle lach

  Wow, wat een energie straalt deze man uit! Een mannen-man met een zacht hart. Avontuurlijk ingesteld, niet wars van een uitdagende crisis links of rechts..

 • Ze is zonnig, grappig, lief en kleurrijk (Rotterdam, 1957)

  Haar leven tot nu toe is buitengewoon afwisselend en gevarieerd, en dat wil ze graag zo houden. Ze is onbevreesd en onbevangen. Verknocht aan haar stad Rotterdam ..

 • Stoere sportieve jonge vrouw met bèta brein en jurkjes

  Ze is aantrekkelijk, slank, charmant en heeft een meisjesachtige loop en uitstraling. Geboren in 1971 in een boerengezin in een dorp in Brabant heeft ze door studeren...

 • Bruisende energieke Amsterdamse met krullen en geweldige smile

  Ze is energiek, springerig, bewegelijk, en straalt een overdaad aan levenslust en dadendrang uit. Blonde krullen, scherp oberverende blauwe ogen, en een geweldige smile.

 • Boomlange kunstenaar met wortels in de Achterhoek

  Als deze man ergens binnenkomt dan stáát er iemand. Hij heeft in de mode gewerkt, en dat is nog steeds te zien. Hij is een kleurrijke, vrolijke en opvallende verschijning.

 • Man uit één stuk, met een hart van goud.

  Om deze man te ontdekken en te leren kennen moet je wat tijd nemen en geduld hebben – maar dan vind je ook iemand die zéér de moeite waard is. Zijn wakkere onderzoekende helderblauwe ogen ...