Waarom in deze tijd waar alles online beschikbaar is terug gaan naar de klassieke wijze van relatiebemiddeling? De redenen daarvoor zijn zeer verschillend.

Het kan zijn dat je een publiek profiel hebt door je carrière of bedrijf, en totaal geen behoefte om hiermee in het openbaar op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Dan bieden wij discretie.

Het kan zijn dat je partner na een lang en gelukkig huwelijk overleden is, en je gruwelt bij het idee van een datingsite – maar nog meer bij het idee de rest van je leven alleen door te brengen. Dan bieden wij bescherming en helpen je bij de eerste moeilijke stappen.

Het kan ook zijn dat je heel hard gewerkt hebt in je leven, en er niet toe kwam tijd te spenderen aan het vinden van je liefde. En je nu realiseert dat je dat toch echt een geliefde mist. Je neemt je voor er nu werk van te maken. Dan bieden wij dedicated tijd, inzet en ervaring om jou te helpen. Je besteedt de taak uit. En we ontnemen je het geworstel met niet geschikte kandidaten, door een zorgvuldige persoonlijke screening van iedereen die reageert.

Of – en ook dat gebeurt regelmatig – je bent gewoon helemaal klaar met de terugkerende teleurstelling van internet dating, omdat de mensen die je daar ontmoet in werkelijkheid niet overeenkomen met het beeld dat ze online schetsen; totaal niet passen bij wie jij bent, hoe jij leeft, en wat jij belangrijk vindt. Hoe aardig ze er in eerste instantie ook uitzagen op de foto. Dan bieden wij je bescherming en een selectie die wél aansluit bij jouw wereld.

Bekijk de onderstaande profielen

 • Van vriendschap naar liefde

  Om deze man te ontdekken moet je een beetje je best doen – maar dan vind je ook iemand die zéér de moeite waard is.

 • Stadse vrouw wil weer samen op avontuur

  Het mag allemaal wel wat minder braaf van haar. Wat minder voorspelbaar. Zo zou ze voor een eerste date graag naar de A’dam toren willen, om op ruim 100 meter hoogte te gaan schommelen ‘’over the Edge’’.

 • In gesprek – geen reacties mogelijk

  Man met wetenschappelijk brein en romantisch hart

 • Groenogige stijlvolle vrouw met een stoer randje

  Stralende groene ogen. Melodieuze stem. Prachtige articulatie. Charmante en zeer verzorgde verschijning. Geboren in 1957 en zo fijn om naar te kijken.

 • In gesprek – geen reacties mogelijk

  Jongensachtige vrijdenker met handleiding en lieve blauwe ogen