Waarom in deze tijd waar alles online beschikbaar is terug gaan naar de klassieke wijze van relatiebemiddeling? De redenen daarvoor zijn zeer verschillend.

Het kan zijn dat je een publiek profiel hebt door je carrière of bedrijf, en totaal geen behoefte om hiermee in het openbaar op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Dan bieden wij discretie.

Het kan zijn dat je partner na een lang en gelukkig huwelijk overleden is, en je gruwelt bij het idee van een datingsite – maar nog meer bij het idee de rest van je leven alleen door te brengen. Dan bieden wij bescherming en helpen je bij de eerste spannende stappen.

Het kan ook zijn dat je heel hard gewerkt hebt in je leven, en er niet toe kwam tijd te spenderen aan het vinden van je liefde. En je nu realiseert dat je toch echt een geliefde mist. Je neemt je voor er nu werk van te maken. Dan bieden wij dedicated tijd, inzet en ervaring om jou te helpen. Je besteedt de taak uit. En we ontnemen je het geworstel met niet geschikte kandidaten, door een zorgvuldige persoonlijke screening van iedereen die reageert.

Of – en ook dat gebeurt regelmatig – je bent gewoon helemaal klaar met de terugkerende teleurstelling van internet dating, omdat de mensen die je daar ontmoet in werkelijkheid niet overeenkomen met het beeld dat ze online schetsen; totaal niet passen bij wie jij bent, hoe jij leeft, en wat jij belangrijk vindt. Hoe aardig ze er in eerste instantie ook uitzagen op de foto. Dan bieden wij je bescherming en een selectie die wél aansluit bij jouw wereld.

Bekijk de onderstaande profielen

 • Zeilmeisje zoekt kapitein (V/M)

  Ze houdt van mannen die stáán. Noem het charisma, noem het overwicht, noem het dominant – maar dat is wel haar type man. Want stáán – dat doet ze zelf ook.

 • Mannelijke man met zacht hart en gulle lach (M/V)

  Wow, wat een energie straalt deze man uit! Een mannen-man met een zacht hart. Avontuurlijk ingesteld, ..

 • Zwei Seelen, ach, in meiner Brust (V/M)

  Licht excentrieke dame van stand, met meer facetten dan de gemiddelde briljant, wil die éne Haagse heer van stand vinden om samen te gaan sprankelen, schitteren en genieten van elkaar.

 • Gentleman met rijk leven in Brabant en roots in Friesland (M/V)

  Het bourgondische Brabantse leven en de Friese nuchterheid in één man gecombineerd – dat is wat je vindt bij hem.

 • Sportieve slanke ras-optimiste wil weer huppelen (V/M)

  Zij is ongecompliceerd. Easygoing, sociaal & energiek. Zeer sportief, uithuizig en zelfstandig. Lacht graag en veel, en maakt van haar hart geen moordkuil.

 • Amsterdamse weduwnaar wil voor de laatste keer écht verliefd worden (M/V)

  Deze jongensachtige man (1950) is nou gewoon écht heel aardig. Lange slanke verschijning, invoelend, attent, energiek, breed geïnteresseerd, zeer sociaal en vaardig.

 • Fabulous wereldse vrouw met blonde manen en stralende lach (V/M)

  Ze is redelijk fabulous, kleurrijk, vrolijk en lief en draagt haar hart op de tong. Ze is fier en niet groot maar voor niks en niemand bang.

 • En nu op weg naar de liefde (V/M)

  Deze energieke vrolijke vrouw (1978) heeft een bijzondere levensloop. Opgegroeid in een liefdevol maar benauwend gezin is zij nu hard bezig met het ontwikkelen van haar eigen versie 2.0.