Iemand die exclusief voor jou aan het werk gaat heeft een ander kostenplaatje dan een dating-site met database en algoritmes.

Als je mij de opdracht geeft om een nieuwe liefde voor jou te vinden, kost dit 3.000 euro voor een half jaar. Dit wordt per kwartaal gefactureerd. Daarna kan de samenwerking per kwartaal verlengd worden. De ervaring leert dat sommige mensen binnen 6 maanden een nieuwe liefde vinden, en andere pas na 1,5 jaar. Het kan een tijd duren om de juiste persoon voor jou te vinden.

Ik benoem dit expliciet als samenwerking, en niet puur als opdrachtgever/opdrachtnemer. Wij gaan een aantal maanden zeer intensief met elkaar om, ik loop een stukje mee op jouw levenspad, om te proberen dit in de richting van een gelukkige nieuwe relatie te sturen. Dit is ook de reden dat ik nooit heel veel actieve cliënten tegelijk heb.

Wat ik hiervoor doe: het interview bij jou thuis, het schrijven van de profieltekst, het screenen van mijn database op mensen die ik gesproken heb en ken, het schrijven van de advertentietekst voor de media, het plaatsen van jouw profiel op deze website, de interviews met de kandidaten die reageren op jouw profiel en/of advertentie (over het algemeen bij de kandidaten thuis), het bespreken van de kandidaten met jou, het regelen van een eerste afspraak, het nabespreken van je ontmoetingen – zowel met jou als de kandidaten – en het eventueel aanpassen van je profieltekst naar aanleiding van voortschrijdend inzicht over wat je écht zoekt.

Niet inbegrepen zijn de kosten voor adverteren in b.v. NRC, FD of DPG media (o.a. Volkskrant).

Als je een (naar eigen zeggen) exclusieve en gelukkige relatie bent aangegaan met iemand die je via Een nieuwe Liefde hebt leren kennen, is onze missie geslaagd en eindigt onze samenwerking. Ik breng je dan een additioneel bedrag als succesfee in rekening.

En ja, het is best veel geld. Toen ik enkele jaren geleden zelf voor dit traject koos heb ik er ook wel even over nagedacht. Maar het is de beste investering voor mezelf die ik ooit gedaan heb. Een gelukkig leven samen is onbetaalbaar.

——————————————————

Reageren op profielen op deze site is uiteraard kosteloos.

(Alle bedragen genoemd op deze site zijn inclusief BTW)