Iemand die exclusief voor jou aan het werk gaat heeft een ander kostenplaatje dan een dating-site met database en algoritmes.

Als je erover na denkt om mij in te schakelen om je nieuwe liefde te vinden, wil je natuurlijk weten hoe dit in z’n werk gaat. Het tarief voor het geven van de zoekopdracht bedraagt 6.000 Euro. De duur van de samenwerking is 12 maanden. Je kan ook kiezen voor een periode van 6 maanden; in dat geval bedraagt het tarief 4.000 Euro.

Ik benoem dit expliciet als samenwerking, en niet puur als opdrachtgever/opdrachtnemer. Wij gaan een aantal maanden zeer intensief met elkaar om, ik loop een stukje mee op jouw levenspad, om te proberen dit in de richting van een gelukkige nieuwe relatie te sturen. Dit is ook de reden dat ik nooit meer dan 8 cliënten tegelijk heb.

Inbegrepen in dit bedrag zijn het interview bij jou thuis, het schrijven van de profieltekst, het schrijven van de advertentietekst voor de media, het plaatsen op deze website, de interviews met de kandidaten die reageren op jouw profiel en/of advertentie, het bespreken van de kandidaten met jou, het behulpzaam zijn (indien gewenst) bij het regelen van een eerste afspraak, het nabespreken van je afspraken – zowel met jou als de kandidaten – en het eventueel aanpassen van je profieltekst naar aanleiding van voortschrijdend inzicht over wat je écht zoekt.

Niet inbegrepen zijn de kosten voor adverteren in b.v. NRC, FD of de DPG media.

Als je een (naar eigen zeggen) exclusieve en gelukkige relatie bent aangegaan met iemand die je via Een nieuwe Liefde hebt leren kennen, is onze missie geslaagd en eindigt onze samenwerking. Ik breng je dan een additioneel bedrag van 8.000 euro in rekening.

——————————————————

Reageren op profielen op deze site is uiteraard kosteloos.

(Alle bedragen genoemd op deze site zijn inclusief BTW)