Iemand die exclusief voor jou aan het werk gaat heeft een ander kostenplaatje dan een dating-site met database en algoritmes.

Als je overweegt mij in te schakelen om je nieuwe liefde te vinden, wil je ook weten wat dit kost.

Als je mij een opdracht geeft, breng ik je vanaf dat moment een kwartaalbedrag van 1.500 euro in rekening. De duur van onze samenwerking is variabel doch minimaal 2 kwartalen. Daarna kan je hem per kwartaal beëindigen. De ervaring leert dat sommige mensen binnen 6 maanden een nieuwe liefde vinden, en andere pas na 1,5 jaar. Het kan een tijd duren om de juiste persoon voor jou te vinden.

Ik benoem dit expliciet als samenwerking, en niet puur als opdrachtgever/opdrachtnemer. Wij gaan een aantal maanden zeer intensief met elkaar om, ik loop een stukje mee op jouw levenspad, om te proberen dit in de richting van een gelukkige nieuwe relatie te sturen. Dit is ook de reden dat ik nooit meer dan 8 actieve cliënten tegelijk heb.

Wat ik hiervoor doe: het interview bij jou thuis, het schrijven van de profieltekst, het schrijven van de advertentietekst voor de media, het plaatsen van jouw profiel op deze website, de interviews met de kandidaten die reageren op jouw profiel en/of advertentie (over het algemeen bij de kandidaten thuis), het bespreken van de kandidaten met jou, het regelen van een eerste afspraak, het nabespreken van je afspraken – zowel met jou als de kandidaten – en het eventueel aanpassen van je profieltekst naar aanleiding van voortschrijdend inzicht over wat je écht zoekt.

Niet inbegrepen zijn de kosten voor adverteren in b.v. NRC, FD of DPG media (o.a. Volkskrant).

Als je een (naar eigen zeggen) exclusieve en gelukkige relatie bent aangegaan met iemand die je via Een nieuwe Liefde hebt leren kennen, is onze missie geslaagd en eindigt onze samenwerking. Ik breng je dan een additioneel bedrag van 8.000 euro in rekening.

En ja, het is veel geld. Toen ik enkele jaren geleden zelf voor dit traject koos heb ik er ook wel even over nagedacht. Maar het is de beste investering voor mezelf die ik ooit gedaan heb. Een gelukkig leven samen is onbetaalbaar.

——————————————————

Reageren op profielen op deze site is uiteraard kosteloos.

(Alle bedragen genoemd op deze site zijn inclusief BTW)