Boomlange kunstenaar met wortels in de Achterhoek

Als deze man ergens binnenkomt dan stáát er iemand. Hij heeft in de mode gewerkt, en dat is nog steeds te zien. Hij is een kleurrijke, vrolijke en opvallende verschijning. Overhemden van Hans Ubbink, leren broeken, zijden sjaals in alle kleuren, armbanden en ringen – hij draagt het met elan. En een zachte vriendelijke uitstraling.

Geboren in 1959 in een groot gezin was hij een van de middelste kinderen. Hij heeft de Academie voor beeldende kunst gedaan in het oosten van het land, en heeft zijn hele leven naast werken ook kunst gemaakt. De laatste jaren steeds meer met materialen die hij vindt in de natuur, tijdens een van zijn vele lange wandelingen. Creativiteit heeft hij in overvloed.

Hij woont in een soort museum – van buiten vermomd als een woonhuis. Atelier, werkplaats, keuken, beschutte binnentuin met Moors hoekje, woonkamer – het loopt in elkaar over en is een eclectische mix van alles wat hij verzameld en gemaakt heeft, mooi en oud is. En hij is de redder van de doodverklaarde olijfbomen. Die doen het geweldig bij hem.

Hij kookt graag en goed en is uitermate gastvrij. Hij maakt altijd te veel; als hij geen gasten heeft om te helpen met opeten brengt hij bakjes naar vrienden in de buurt. Zijn Nasi Goreng en Spaghetti alla Puttanesca hebben lokale faam. Zijn twee volwassen kinderen komen graag en regelmatig bij hem eten.

Gesprekken aan tafel zijn geëngageerd en gaan over verwondering, inrichting van de openbare ruimte, de natuur, emancipatie zaken, andere kunstenaars en de liefde. Er wordt heel veel gelachen. En lekkere wijn gedronken.

Hij wandelt veel, fietst graag, en zwemt regelmatig in natuurwater (ja, ook als het koud is).

Het is een man met grote behoefte aan persoonlijke vrijheid, maar met evenveel behoefte aan de intimiteit van een relatie. Dat hij verlangt naar een LAT relatie zal niemand die hem een beetje kent verbazen.

Hij werkt nog fulltime, dus zijn reizen zijn van korte duur en Europa georiënteerd. Een week Normandië met zijn zoon, een week met een kano en tentje door de Weerribben, twee weken naar zijn zus op een van de Griekse eilanden. Geen globetrotter – maar met ogen als de zijne, zie je overal schoonheid.

En jij?

Jij bent een bijzondere vrouw. Creatief, vrijdenkend, een genot voor het oog, zelfstandig. Je hebt een sociaal hart, bent oprecht, warm, open. Je hebt de goeie mix van no-nonsense stevig in deze wereld staan en licht spirituele inslag.

Je hebt kinderen, en je werkt zelf ook nog. Wonen in de buurt is een pré.

Leven en laten leven is een motto dat je bekend voorkomt. Verbinding zoeken, intimiteit en liefde delen gaat vanzelf bij jou. En elkaar vrijheid gunnen – niks zo fijn als elkaar een beetje missen, en een beetje verlangen als je weet dat je de ander binnenkort weer gaat zien.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl