Ze is zonnig, grappig, lief en kleurrijk (Rotterdam, 1957)

Haar leven tot nu toe is buitengewoon afwisselend en gevarieerd, en dat wil ze graag zo houden. Ze is kleurrijk, vrolijk en lief. Verknocht aan haar stad Rotterdam, waar ze altijd graag weer terug komt en naadloos in past. Rotterdam in haar bloed, de wereld in haar hart. Hardwerkend, hart op de tong en straight.

Geboren in een gelukkig gezin in 1957 – vader ondernemer, moeder huisvrouw – had ze alles wat een meisje zich kan wensen. Inclusief paard, hond en cavia. Daar is het fundament gelegd voor haar tomeloze energie, avonturendrang en haar uitgekiende zakelijke instinct. Ze leest de krant met een IPad ernaast – fact-checking en verdieping zoeken. Nieuwsgierigheid is een deugd in haar boek.

Het leven heeft haar toegelachen, en daar is ze zich ook zeer bewust van en dankbaar voor. Mede hierdoor staat ze als een huis – stevig, onverschrokken, onbevreesd. Geen frustraties, geen verborgen agenda’s. Wat een genot! Ze treedt de wereld open tegemoet. Helder, duidelijk, volledig zichzelf en zonder (voor)oordeel. Mensen die onzeker zijn en veel bevestiging nodig hebben kunnen hier moeite mee hebben.

Een tijd lang woonde ze in Australië. Ze reist veel, o.a. naar Oost Afrika, China, India maar heeft ook zeker nog een wensenlijst. Ze woont nu in een chique deel van Rotterdam, en gaat vaak uitwaaien op een van de Waddeneilanden waar ze een huisje heeft.

Combineert graag zakelijke belangen met sociale draagvlakken. Is to the point, eigenwijs, soms kort door de bocht, maar altijd positief en zeer energiek. Ze investeert o.a. in startups die werken aan een betere wereld, en vervult diverse maatschappelijke functies.

Ze houdt van mooie dingen. Gaat ook regelmatig naar kunstbeurzen en veilingen, en heeft een imposante collectie Romeins glaswerk.

Ze heeft 2 lange relaties gehad, en is sinds 2013 weduwe. Heeft kinderen en kleinkinderen, maar is niet het type oppas-oma – wat niets zegt over hoeveel ze houdt en geniet van haar kroost. Haar vrienden en vriendinnen koestert ze, en kent ze vaak nog vanuit haar schooltijd. Ze heeft veel liefde te geven – dus een nieuwe liefde die haar hart weer laat wuiven is méér dan welkom.

Ze wordt blij van zon en zee, warmte, en loopt liefst op blote voeten in het zand of gras. Zij is de vrouw die madeliefjes kweekt in haar kas, omdat die volgens haar ontbreken op haar grasveld. Haar tuinman vindt haar grappig. Dol op koken én op lekker eten. Zelfgemaakte gehaktballen met mosterd. Indisch met sambal. Indiase Vindaloo curry. Sushi met wasabi. Spicy en zij horen bij elkaar (op meer dan één wijze).

En jij?

Bent bruisend, stoer én lief en bovenal energiek. Slim, ongeveer even oud of wat jonger en sportief. Maar bovenal autonoom – of je nu ondernemer bent, kunstenaar, bon vivant of iets totaal anders. Beetje flamboyant is niet verkeerd, beetje grote mond ook niet. Je hebt kinderen, misschien ben je ook weduwnaar. Je staat net zo stevig als zij, en nog volop in het leven en de wereld. Bent nieuwsgierig, veelzijdig, reislustig. Samen op reis door Indonesië? Japan?

Vol met verhalen waar je ook graag over vertelt, en nog meer plannen. Houdt van een up-tempo leven, en bent net als zij groot voorstander van een goede mix van dingen samen én alleen doen.

En je ziet haar ook écht – achter de succesvolle zakenvrouw zit namelijk ook nog steeds een meisje met lange blonde wapperende haren dat plezier wil hebben, lachen om onzinnige dingen, een paar lange armen om zich heen wil voelen en gekoesterd wil worden.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl