Bruisende energieke Amsterdamse met krullen en geweldige smile

Geboren onder de rook van Rotterdam in 1959, is zij al vele jaren helemaal thuis in haar stad Amsterdam. Op een van de eilanden, waar het dorpsgevoel overheerst – stilte, katten op straat, veel groen, weinig verkeer. Vlakbij het water (waar ze regelmatig induikt) en genoeg ruimte om veel te wandelen.

Ze is energiek, springerig, bewegelijk, en straalt een overdaad aan levenslust en dadendrang uit. Blonde krullen, scherp oberverende blauwe ogen, en een geweldige smile. Haar huis herbergt een bonte verzameling planten, boeken, bloemen, kleding, eten, work-in-progress dingen, en lééft. Beetje chaotisch, zoals zij zelf.

Ze wil alles uit het leven halen wat erin zit, en is vrolijk nieuwsgierig naar nog veel meer. Ze leest naast boeken de Volkskrant, NRC en het FD – en op zaterdag ook het Parool en af en toe de Telegraaf voor het bredere perspectief. Ze werkt nog hard en met heel veel plezier in en aan haar bedrijf. Ze noemt het haar speeltuin.

En ze is eigenwijs zoals alleen ondernemers dat zijn. Al 20 jaar met dezelfde compagnon – waarmee ze vroeger, toen ze nog op zwart zaad zaten, af en toe luxe schoenen ging kopen bij Shoebaloo om zichzelf op te peppen. Dat zwarte zaad is inmiddels wit, maar mooie schoenen en kleding kopen doet ze nog steeds – casual understated chique met een sportieve touch, en genoeg comfort om haar tempo te kunnen bijbenen.

Met haar zoon van 28 heeft ze een innige band. Ze heeft hem grotendeels alleen opgevoed, en hij is op dit moment de leukste reisgenoot die ze heeft. Ze heeft drie langere relaties gehad in haar leven, maar is sinds 2019 weduwe van de man waar ze oud mee wilde worden. Het verdriet hierover heeft zijn plek gekregen, en ze zou heel graag (een deel van) haar leven weer willen delen met een goeie vent. Misschien dat het dan ook eindelijk lukt om regelmatig een week naar haar huisje op de Wadden te gaan. Samen.

Ze valt niet op looks, maar op uitstraling. Energie. Oogopslag, Manier van bewegen. Stem.

De controle die ze vaak heeft in haar zakelijke bestaan kan ze in een relatie heel goed loslaten. Het is een cliché – maar geven en nemen, en vooral ook gunnen.

Ze is veel bezig met het culturele leven – in Amsterdam en ver daarbuiten – en dol op kunst en kunstbeurzen en zou daar graag samen met een jongensachtige man van genieten. Zij zelf noemt kunst kijken ‘’vakantie voor mijn hoofd’’.

En jij?

Jij bent een schelm. Stoer en sensitief. Met je eigen uitstekende morele kompas. Je houdt van uitdagen en uitgedaagd worden, en treedt de af en toe onvermijdelijke zwaarte van het leven met humor tegemoet. Je staat nog vol en actief in het leven. Geen antieke autocollectie als grootste bezigheidstherapie alsjeblieft.

Je knippert niet met je ogen als zij de rekening óók een keer betaalt. Je zoekt intimiteit én gelijkwaardigheid in een vrouw. Houdt net als zij ook wel van een beetje luxe en comfort, maar nog meer van samen nieuwe dingen ontdekken, ook als daar wat hardship bij komt kijken. En je hebt een sociaal hart.

Waar je woont is niet zo relevant – als jullie elkaar vinden, is er een weg. Ook al doet ze alles met fiets, OV, Uber en vliegtuig – zij komt er.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl