Groenogige stijlvolle vrouw met een stoer randje

Petite, met stralende groene ogen. Melodieuze stem. Prachtige articulatie. Charmante en zeer verzorgde verschijning. Geboren in 1957 en zo fijn om naar te kijken.

Maar vergis je niet. Ze is klein, tenger, uitermate charmant (en lichtelijk gereserveerd op de eerste blik) en zou door kunnen gaan voor een petite Française – zeker als ze een hoed opzet. Maar ze heeft ook een duidelijk stoere kant. Is vaak heel direct. En heeft bijvoorbeeld ook ervaring met werken in het gevangeniswezen. Ergens is ze ook wel een lefgozer en vechtjas.

Deze vrouw heeft efficiëntie, nuttig zijn, planmatig bezig zijn in haar werk in de zorg tot hogere kunst verheven. Zij is voorzitter (geweest) van verschillende Raden van Bestuur/Commissarissen in het gezondheidswezen. En hoewel ze hier nog steeds veel plezier uithaalt, gaat haar hart uit naar verandering. Meer genieten, meer hier, meer nu, meer voelen, en vooral meer samen. Dingen doen waar ze achter staat en blij van wordt. Die energie geven.

Haar leven heeft verschillende zware perioden gekend. Hier heeft ze zich op wilskracht en discipline doorheen gewerkt, en ze kan nu met trots zeggen dat deze achter haar liggen. Haar 2 kinderen zijn hierbij vaak haar rotsen in de branding geweest, en hier heeft ze dan ook een hele hechte band mee. Als deze op bezoek komen transformeert haar keurige appartement in een grote bende van gezelligheid. De keuken ontploft, de spelletjes komen op tafel. De warmte en drukte die dit met zich mee brengt maken haar gelukkig. Als zij kookt voor vrienden gaat het ook om de sfeer en niet om de sterren.

Ze is duidelijk niet op zoek naar spanning en sensatie. Wel naar warmte, stabiliteit, geborgenheid en wederzijdse zorgzaamheid. Sprankeling en intrinsieke belangstelling. En naar fijne bezigheden. Met haar gay best friend bezoekt ze musea, ze is weer begonnen met de tenniscompetitie, en zou best nog wel een taal willen leren spreken. Ze is dol op Portugal en op de oceaan. Maar ook op de ruige natuur van Ierland. En samen een reis door Japan maken zou ook fijn zijn.

En jij? Jij bent een man van stavast. Absoluut niet stoffig en truttig. Absoluut wel met levenservaring, rust én drive.  Met een intellect en niveau dat niet onder doet voor het hare (en dat is behoorlijk OK)
Wellicht wat jonger dan zij. Geeft haar de ruimte die zij soms moeilijk zelf opeist. Jij kan haar af en toe (letterlijk) optillen en meezwieren naar een fijne plek. Als je dan ook nog lief bent, wat kan relativeren, en haar af en toe aan het lachen kan maken heb je al twee streepjes voor. 

En hoe jullie dan samen de toekomst vorm gaan geven? Dat vindt zijn vorm vanzelf.
Zij woont in de regio Amsterdam.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl