Stadse vrouw wil weer samen op avontuur

Het mag allemaal wel wat minder braaf van haar. Wat minder voorspelbaar.
Zo zou ze voor een eerste date graag naar de A’dam toren willen, om op ruim 100 meter hoogte te gaan schommelen ‘’over the Edge’’. Met uitzicht over haar geliefde stad, en net even buiten haar (en jouw) comfortzone.

Als je naar de buitenkant kijkt zie je een energieke en slanke 100% stadvrouw (1959). Tot in de puntjes verzorgd, prettig ogend, subtiel opgemaakt, chique gekleed met ingetogen understatement. Helemaal passend bij de functie die ze de afgelopen 30 jaar vervuld heeft in de hospitality industry – op stand binnen de grachten. Wel met praktische laarzen, want ze fietst iedere dag naar haar werk. Na haar studie rechten besloot ze het roer om te gooien, belandde bij deze werkgever en is nooit meer weggegaan.

Ze is fit en gezond, en redelijk sportief. Het fietsen natuurlijk, maar ook 1x per week roeien op de Amstel in een 4-tje, 1x per jaar een weekje skiën, in de zomer af en toe het IJ op met haar kleine gammele bootje, en tijdens warme vakanties zwemmen in zee en waterskiën.

Ze heeft goede vriendinnen – veelal nog uit de studietijd – die ze vaak ziet. Ze is lief en zorgzaam, en dat resulteert in langdurige vriendschappen. Regelmatig culturele activiteiten, uit- en bij vrienden eten. Hysterisch dure diners zijn niet aan haar besteed – simpel en lekker is haar devies. De grote uitzondering hierop zijn truffelgerechten. Altijd en overal goed, mits vers geoogst.

Tot zo ver het voorspelbare plaatje. Maar dan..

Ze is een absolute Formule 1 fan. Heeft verschillende races bezocht (met haar dochter of met vrienden) en wil het liefste nog een keer naar de race van Baku of van Monte Carlo. Ook gaat ze regelmatig naar wedstrijden uit de voetbalcompetitie – in Nederland en in Duitsland.

Ze houdt van een stevige discussie. Is ook niet te beroerd om een controversiële conversatiestarter te poneren en verdedigen – zo gelooft ze bijvoorbeeld maar zeer beperkt in het concept van de vrije wil. Altijd goed voor vurig verweer.

Als ze uitgaat doet ze dat bij voorkeur in de Jordaan. Op de Egelantiersgracht liggen een aantal van haar favoriete cafés, waar ze graag in goed gezelschap geniet van een La Chouffe.

De afslagen in haar leven zijn beslist niet zonder hobbels geweest. Dat merk je ook aan haar. Een krachtige uitstraling met initiële gereserveerdheid. Ze heeft haar hele leven hard gewerkt, zelf alles geregeld en opgelost, en dat kan ze uitstekend.

Maar de behoefte aan een partner om dingen mee te delen is er ook. Een man die gewoon écht aardig en geïnteresseerd is. Een gentleman die voor zichzelf kan zorgen, en haar als gelijkwaardig ziet. Die ook gewoon eens aan haar vraagt wat hij voor haar zou kunnen doen. Waarmee ze samen regelmatig lichtvoetige stadsavonturen en fijne reizen kan gaan beleven. En kan gaan staan juichen bij de volgende overwinning van Max.

Een LAT relatie lijkt haar ideaal. Samen zijn, genieten, weer naar je eigen huis gaan, en verheugen op het volgende weerzien.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl