in gesprek – geen reacties mogelijk

Hij is aantrekkelijk, mannelijk, met jeugdig elan. Gezond en sportief, geboren in 1954, en energie voor twee. Veel gezien van de wereld, en ook regelmatig en langdurig in het buitenland gewerkt en gestudeerd. Op dit moment woont hij in de buurt van Den Haag. Zijn huis draagt de sporen van zijn vele internationale reizen.
Hoewel hij sinds bijna 20 jaar werkt als zelfstandig ondernemer, investeerder en adviseur, is zijn inborst die van een wetenschapper. Hij denkt snel, praat snel, weet veel en heeft een uitermate brede belangstelling.

Work hard play hard is hem op het lijf geschreven. Bij vlagen nog heel druk aan het ondernemen, teams van Master studenten aan het begeleiden op de universiteit – maar wel 5 keer per jaar op vakantie. Op dit moment met name in Europa, met soms een golfvakantie of een duikvakantie. Met 1 van zijn kinderen (of alle 3), met vrienden, en soms alleen.

Een echte Delftenaar, met uitstekende analytische skills. Even de kat uit de boom kijken, kritische blik uit heldere ogen, en daarna gaat hij open, geïnteresseerd en onbevangen de ontmoeting aan. En kan hij je verrassen door bijvoorbeeld een hele uiteenzetting over mythologie te houden. Of te vertellen over een van de vele boeken die hij aan het lezen is. En – hij heeft een buitengewoon prettige stem om naar te luisteren. Koken kan hij ook – als je zijn coquilles met Parmezaanse kaas uit de oven eenmaal hebt gegeten wil je nooit meer iets anders.

En ja, dat romantische hart – dat heeft hij ook. Zijn favoriete muziek is ‘’In the mood for love’’ van Yumeji. Hij is al een tijd toe aan een echte nieuwe relatie. Aan iemand waar hij met plezier naar kijkt, en blij naast wakker wordt. Aan een vrouw die hij mooi, boeiend en interessant vindt. Eerst rustig leren kennen, LAT relatie, maar wie weet, ook nog een keer samen een huis kopen. Hij houdt er van je te verrassen, lief voor je te zijn en voor je te zorgen, en trots te zijn dat jij naast hem loopt. Vrijheid in verbondenheid, zo iets.

En jij?

Jij bent wellicht wat jonger dan hij, en in ieder geval jong van geest. Je woont in (de buurt van) de randstad. Je straalt zelfvertrouwen uit, hebt plezier in het leven, en bent goed op de hoogte van wat er speelt in de wereld. Je bent goed in je vakgebied, WO geschoold, en brengt je eigen wereld mee, welke culturele achtergrond je ook hebt. Weinig zo leuk als elkaar én elkaars werelden ontdekken.

Sportief is fijn, gezond van lijf en leden een must. Je bent wijs, stijlvol, hebt leren relativeren, en hebt niet verleerd om te lachen – ook om jezelf. Je weet dat flirten ook een kunst kan zijn, en hebt een lichtvoetige tred. Gul in het geven en in het ontvangen. Zin en tijd om samen te reizen, te delen, te ontdekken.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl