In gesprek – geen reacties mogelijk

Weduwnaar (1950) Aardig, invoelend, lang en slank, attent, energiek, vrolijk en jongensachtig, met hele lieve felblauwe ogen. Hij heeft een springerige tred. Af en toe prettig gestoord, ongelofelijk eigenwijs, weet wat hij wil, en groot mensenkenner. Altijd bereid tot het vinden van een oplossing – mits zijn gevoel voor rechtvaardigheid dit toelaat.

Sinds ruim 10 jaar is hij weduwnaar, na een lang en gelukkig huwelijk. Drie prachtzonen en vier geweldige kleinkinderen die hij vaak ziet. Na het overlijden van zijn vrouw is hij verhuisd naar Amsterdam waar hij mooi woont in een saaie buurt. Vaak gaat hij in de weekenden naar zijn vakantiehuisje in Friesland. Hij is zijn hele leven al vegetariër maar zeker geen geitenwollen sok en vertelt anderen niet wat zij moeten doen (nou, heel soms dan). Hij rookt niet en drinkt niet maar is daardoor niet minder gezellig.

Kenmerken: Creatieve geest. Reist en denkt graag buiten de gebaande paden. Hij is behoorlijk sportief – hij wandelt dagelijks, fietst regelmatig in de stad en speelt vrij fanatiek golf. Daar geniet hij uitbundig van.

Hij heeft een zeer brede interesse in mensen, kunst, reizen, roadtrips en omgeving. Hij is een culturele veelvraat – dus niet alleen het museum, maar juist ook de streetfood stalletjes in de zijstraten.

Hij leest veel, kijkt TV en dan vooral Netflix en het nieuws. Kookt omdat het moet en soms voor vrienden. NRC en Volkskrant. Politiek links van het midden. Geen strandligtype, wel Concertgebouw en alle andere culturele aspecten die Amsterdam boeiend maken.

Hij reist veel alleen – maar zou dat graag ook af en toe met jou doen – en dan vooral naar plaatsen die niet al te toeristisch zijn. Zo is hij de laatste jaren o.a. een paar keer dwars door de Verenigde Staten gereisd, door Argentinië, Chili en Australië. Europa is trouwens ook fantastisch. Zijn reizen zijn beslist niet luxueus. Japan en Zuid Afrika staan op zijn verlanglijst. Hij is niet rijk maar kan goed voor zichzelf zorgen.

En jij? Jij bent ook lief. En aantrekkelijk – van binnen en van buiten. Je bent slank, gezond, hebt natuurlijke stijl en klasse, en bent 60+. Lichtvoetig, jong van geest, nieuwsgierig, open-minded, met een groot sociaal hart en een uitgesproken mening. Vrijdenkers en sterke karakters krijgen voorrang.

Je hebt kinderen, en bent wellicht ook weduwe. Je torst geen loodzware bagage mee. Regio Amsterdam is fijn maar geen must. Je houdt van golfen, van buiten zijn, van op avontuur gaan, met alle mooie ervaringen die dat brengt – maar ook met de ongemakken kan je easy dealen. Zeker samen.

Je hebt zin én tijd én ideeën om een toekomst samen op te bouwen.

Contact

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn naar aanleiding van wat je gelezen hebt, kun je via onderstaand formulier contact met mij opnemen. Je kan me uiteraard ook bellen op 06 11 46 42 65, of rechtstreeks mailen naar info@eennieuweliefde.nl