Welke zekerheden heb ik eigenlijk?
Ook dit is een vraag die vaak gesteld wordt, en hieronder lees je wat je wel en niet kan verwachten.

Hoe zeer ik iedereen ook een nieuwe liefde gun, en hoe hard we daar ook aan werken – garanties zijn er niet. De enige harde garantie die ik je kan geven is dat – als we een samenwerking aangaan – ik dat doe omdat ik geloof in jouw ‘’bemiddelbaarheid’’, en ik mijn uiterste best voor je ga doen, en mijn volledige inzet zal geven om onze samenwerking tot een succes te maken.

Ik heb een cliënt gehad die pas na ruim een jaar, 25 reacties, en verschillende onsuccesvolle dates opeens toch zijn nieuwe liefde vond. Ik ken een cliënte die 2 weken na de advertentie een eerste date had, niet meer verder wou afspreken met andere gegadigden, voor deze liefde koos, en nu getrouwd is. Maar ik ken ook cliënten die ondanks dat ze stuk voor stuk bijzondere, slimme, warme mensen zijn nog geen partner hebben gevonden.

Gemiddeld duurt een traject tussen de 6 en 12 maanden, en is de slagingskans voor mannen hoger dan voor vrouwen. Voor een deel ligt dit aan het feit dat veel alleenstaande vrouwen vaak hoogopgeleid, uitermate zelfstandig, en zeer kritisch zijn. Lees hiervoor ook het stuk ”Wáár zijn de mannen” in de categorie verhalen.

Maar je hebt zelf veel invloed op de slagingskans. Hoeveel ruimte heb je in je leven voor (het vinden van) een nieuwe liefde. In hoeverre ben je zelf in balans, ook zónder partner. Ga je nieuwsgierig, open en warm de nieuwe kennismaking in, of kijk je in eerste instantie alleen maar kritisch naar waar iemand niét aan voldoet. In hoeverre ben je bereid niet alleen te zoeken, maar ook te vinden.

Mochten we na een jaar nog niet het gewenste resultaat geboekt hebben, maar wel allebei het gevoel hebben dat het zinvol is om door te gaan, kan de samenwerking verlengd worden per kwartaal tegen een gereduceerd tarief.